ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

To Breakin' Βad είναι το Μεγαλύτερο Street Dance Festival στην Ελλάδα με κατηγορίες Break dance και Hip Hop, όπου οι διαγωνιζόμενοι χορευτές "μάχονται" μεταξύ τους για την ανάδειξη του καλύτερου και κρίνονται από καταξιωμένους και έμπειρους χορευτές του είδους τους.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οι 4 βασικές κατηγορίες του διαγωνισμού


Break for kids

Σε αυτή την κατηγορία οι μικροί μας bboys παρουσιάζουν το solo τους και οι καλύτεροι 8 δίνουν χορευτική μάχη μεταξύ τους (battle) για την ανάδειξη του νικητή. Για την κατηγορία Breakin' for kids δεν υπάρχει όριο ηλικίας, αρκεί ο διαγωνιζόμενος να είναι μαθητής κάποιου δασκάλου.


Breakin 1vs1

Σε αυτή την κατηγορία επαγγελματίες bboys παρουσιάζουν το solo τους και οι καλύτεροι 16 δίνουν χορευτική μάχη (battle) μεταξύ τους, για την ανάδειξη του νικητή σε μία μάχη σώμα με σώμα.


Allstyle

Σε αυτή την κατηγορία επιτρέπονται όλα τα είδη Streetstyle χορού. Επαγγελματίες χορευτές παρουσιάζουν το solo τους και οι καλύτεροι 16 δίνουν χορευτική μάχη (battle) μεταξύ τους, για την ανάδειξη του νικητή σε μία μάχη σώμα με σώμα.


Street Dance Choreography

Στην κατηγορία αυτή μπορούν να συμμετέχουν όλες οι σχολές χορού και οι ομάδες από όλα τα Street είδη, χωρίς περιορισμό ατόμων και να παρουσιάσουν την χορογραφία τους με το τραγούδι της επιλογής τους, διάρκειας 2 λεπτών (120 δευτερόλεπτα).

ΚΡΑΤΗΣΗ
Call Now ButtonCall now